Vanliga frågor och svar

Jag har missat min bildvisning, hur gör jag?
Det går inte att avboka 12 timmar innan avtalad tid.
Du kan boka en ny tid för visning av dina fotografier, antingen på vårt kontor i Sollentuna eller på någon av de olika orter vi besöker för bildvisningar. Observera att det inte går att boka om din tid själv. Vi kan hjälpa dig att ta med dina bilder dit du önskar komma för ny visning. Vi arkiverar bilderna vid missad visning.
Skicka ett mail till info@klickkids.se där du anger namn och studionummer så kommer vi att hjälpa dig med en ny bokning av din visning.
Observera att det endast är ett fåtal visningar vi erbjuder, hör gärna av dig i god tid.

Jag har missat min tid för fotografering, hur gör jag?
Du blir inte debiterad vid uteblivet besök, har du inte kommit på din bokade tid så kommer vi att ge bort den till en drop-in kund. Vi uppskattar om du kan avboka din tid senast 12 timmar innan bokningen, det gör du via mailet som du fick när du bokade.

Hur använder jag mitt presentkort?
Presentkortet går endast att lösa in vid fotograferingstillfället i någon av våra studior. Du kan boka en tid för fotografering i valfri mobil Klick-Kids! studio. Det gör du HÄR.
Det går inte att kombinera flera presentkort eller använda det tillsammans med andra erbjudanden.

Hur kan jag betala på bildvisningen?
När du kommer på din bildvisning, betalar du för de bilder du valt ut och får med dig allt hem på en gång. Du kan betala på plats eller dela upp din betalning räntefritt. Vi har ett samarbete med Resurs Bank, där vi kan erbjuda er räntefri delbetalning upp till 12 månader, utan uppläggningsavgift.

Övriga frågor når du oss via mail: info@klickkids.se

Boka oss

Våra barnfotografer är ett väldigt populärt inslag på både mässor, affärer, köpcentrum osv. Är du intresserad av att boka in oss på ditt event, kontakta elin@klickkids.se för mer information.

Var finns vi?

Vi arbetar med mobila studios, vilket betyder att du hittar oss i olika köpcentrum, lekland och butiker där vi fotograferar på plats. För säsongens datum, gå in på fliken ”Boka fotografering”.
Vi vill att den här fotograferingen ska vara något unikt och mysigt för er. Ett minne inte bara i form av härliga fotografier, utan även ett minne av en rolig upplevelse ni haft tillsammans!

Har du en fråga? Skicka ett mail till oss, så svarar vi så fort som möjligt!

 

Adress huvudkontor: Hammarbacken 4A, plan 6, 191 49 Sollentuna (besök endast vid avtalade tider)