Hur?

Vi jobbar med mobila studior och finns på olika lekland, köpcentrum osv. Vi har huvudkontor i Stockholm, men finns även i andra städer. Vi jobbar med drop-in så att du kan komma till oss utan att behöva boka tid. Under fliken Aktuellt kan ni hitta var våra studior finns för tillfället.
Våra medarbetare är utbildade barnfotografer med lång erfarenhet som är specialiserade på att fånga era barns naturliga leenden snabbt, innan barnen tappar fokus men utan att tappa kvaliteten.
Vi fotograferar både enskilda porträtt/syskon/familjer/spädbarn. Klick-Kids! styrka är att förstå vad just du vill ha och sedan leverera det.

Under våra fotograferingar hinner vi med olika poser, ombyten, byte av bakgrund och rekvisita på bara några minuter. Vi har allt på plats.
Efter fotograferingen kommer ni att få boka in en bildvisning som sker en kort period senare, där ni kommer att få se resultatet av er upplevelse hos oss. Där får ni en gratis bild och vi erbjuder fler bilder till förmånliga paketpriser. Alla Klick-Kids! fotografier har blivit noga utvalda och hanterade av professionella bildbehandlare.
Vi på Klick-Kids! vill att alla ska kunna ta del av kvalitativa professionella studiobilder till ett rimligt pris.

Välkomna in till någon av våra duktiga barnfotografer!