Du betalar ENDAST 50 KRONOR för en fotografering, då INGÅR EN BILD.

Bilden som ingår är vald utav oss på Klick-Kids! och är en framkallad bild i storlek 10X15 cm.
Efter fotograferingen kommer du tillbaka för en bildvisning. På din bildvisning så kommer du att få se minst tio st utskrifter i formatet 20X30 cm. Du kommer även att få din gratisbild vid detta tillfälle.
Bilderna är proffesionellt bildbehandlade och framkallade på fotopapper utav mycket hög kvalité.
Utskrifter i formatet 20X30 cm startar på 399 kr. Vårt styckpris rabatteras vid köp utav fler bilder. Vi erbjuder olika bildpaket som du kan ta del utav som startar på 1199 kr. Vi erbjuder även högupplösta digitala filer som du kan köpa till dina utskrifter.

Förutom utskrifter och digitala filer så erbjuder vi bl.a. nyckelringar, kalendrar, temavykort och temafoton. Dessa produkter kan du beställa vid fotograferingstillfället i våra fotostudior.

Prislista för bildpaket:

Prislista för sidoprodukter:
Fotoprodukter

Vill du veta mer om våra priser är du välkommen att kontakta oss via info@klickkids.se

När du är kund hos oss bidrar du även till att stödja familjer med sjuka barn.
Vi på Klick-Kids! är stolta över att vara bidragsgivare åt Ronald McDonalds Barnfond. Vi skänker 10 kr från varje betald fotografering (för 50 kronor) till fonden. Och vi bidrar även med 10 kronor för ytterligare köp utav bilder på bildvisningsdagen. Tack för att ni är med och stödjer Ronald McDonalds Barnfond, och gör livet lite bättre för sjuka barn och deras familjer.
Läs mer om deras arbete på ronaldmcdonaldhus.se
RMBF_logo_horiz_4c_Blk_alt