Du betalar ENDAST 50 KRONOR för en fotografering, då INGÅR EN BILD.

Bilden som ingår är vald utav oss på Klick-Kids! och är en framkallad bild i storlek 10X15 cm. På din bildvisning så kommer du att få se minst tio st utskrifter i formatet 20X30 cm.
Bilderna är proffesionellt bildbehandlade och framkallade på fotopapper utav mycket hög kvalité. Du kommer även att få din gratisbild vid detta tillfälle. Våra priser varierar beroende på hur många bilder du önskar att köpa. Utskrifter i formatet 20X30 cm startar på 399 kr. Vårt styckpris rabatteras vid köp utav fler bilder. Vi erbjuder olika bildpaket som du kan ta del utav som startar på 1199 kr. Vi erbjuder även högupplösta digitala filer.
Vill du veta mer om våra priser är du välkommen att kontakta oss via info@klickkids.se

Förutom utskrifter och digitala filer så erbjuder vi bl.a. nyckelringar, kalendrar, temavykort och temafoton. Dessa produkter kan du beställa vid fotograferingstillfället.

Vi på Klick-Kids! är stolta och glada över att vara bidragsgivare åt Ronald McDonalds Barnfond. 10 kr från varje betald fotografering för 50 kronor går till fonden. Och vi bidrar även med 10 kronor för ytterligare köp utav bilder på bildvisningsdagen. Tack för att ni är med och stödjer Ronald McDonalds Barnfond, och gör livet lite bättre för sjuka barn och deras familjer.
RMBF_CMYK_Hpos