Jag hittar inte er studio. Var står ni?
Kolla under fliken Boka Fotografering här på vår hemsida så hittar du information om var studion befinner sig samt kontaktinformation.

Jag har missat min bildvisning, hur gör jag?
Det går inte att avboka 12 timmar innan avtalad tid.
Du kan boka en ny tid för visning av dina fotografier, antingen på vårt kontor i Sollentuna eller på någon av de olika orter vi besöker för bildvisningar. Observera att det inte går att boka om din tid själv. Vi kan hjälpa dig att ta med dina bilder dit du önskar komma för ny visning. Vi arkiverar bilderna vid missad visning.
Skicka ett mail till info@klickkids.se där du anger namn och studionummer så kommer vi att hjälpa dig med en ny bokning av din visning.
Observera att det endast är ett fåtal visningar vi erbjuder, hör gärna av dig i god tid.

Jag har missat min tid för fotografering, hur gör jag?
Du blir inte debiterad vid uteblivet besök, har du inte kommit på din bokade tid så kommer vi att ge bort den till en drop-in kund. Vi uppskattar om du kan avboka din tid senast 12 timmar innan bokningen, det gör du via mailet som du fick när du bokade.

Hur avbokar jag min tid?
Det gör du via mailet du fick när tiden bokades.

Hur använder jag mitt presentkort?
Presentkortet går endast att lösa in vid fotograferingstillfället i någon av våra studior. Du kan boka en tid för fotografering i valfri mobil Klick-Kids! studio. Det gör du HÄR.
Det går inte att kombinera flera presentkort eller använda det tillsammans med andra erbjudanden.

Hur kan jag betala på bildvisningen?
När du kommer på din bildvisning, betalar du för de bilder du valt ut och får med dig allt hem på en gång. Du kan betala på plats med kort eller kontant eller dela upp din betalning räntefritt. Vi har ett samarbete med Resurs Bank, där vi kan erbjuda er räntefri delbetalning upp till 12 månader, utan uppläggningsavgift.

Framkalla egna bilder.
Våra bilder som finns till försäljning är framkallade i 20x30cm förstoringar. I våra paket kan man köpa sina digitala filer som går att framkalla på egen hand. Vi framkallar alla våra bilder från samma filer som finns till försäljning. Vi rekommenderar att man framkallar upp till 40x60cm för att kvalitén ska vara god.
För mer info om paket och priser vänligen skicka mail till info@klickkids.se

Vad är måtten på era utskrifter?
Våra fotopapper är av exakta måttet 200,3mm x 300,5mm(20,3 x30,5cm) alltså 8 x 12 tum.
De flesta som framkallar bilder, inklusive vi på Klick-Kids! Barnfotografer, har av bekvämlighetsskäl valt att benämna det som 20X30cm, då det skulle förvirra de flesta konsumenter om man skrev måttet i tum.

Anledningen till dessa underliga mått är att det är standard att ange kopiestorlek i tum. 6 tum är 152 mm, 8 tum är 203 mm och 12 tum är 305 mm

Dett är något som även de proffessionella ramtillverkarna vet om. De har anpassat sina ramar till det måttet och benämner det oftast som 20X30cm.

Ångerrätt
Vi har ingen ångerrätt på våra bilder.
Då våra bilder går under följande kategori på konsumentverket:
– Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel, till exempel familjefoton.

Integritetspolicy
Klicka här för att läsa vår integritetspolicy

Övriga frågor når du oss via mail: info@klickkids.se