Boka tid.

Välj när och var du kommer till oss. Våra studior finns på många orter året om, vi är endast mobila och finns på olika butiker och köpcentrum. Vi tar emot bokningar via hemsidan och drop-in tar vi emot i mån av tid.

Fotografera.

Du betalar 50kr för fotograferingen och du kan även förbeställa olika fotoprodukter.
Under våra fotograferingar hinner vi med olika poser, ombyte av kläder, byte av bakgrund och olika rekvisita. Fotograferingen tar bara några minuter. Vi har allt på plats i studion.

Titta på dina bilder.

Du kommer tillbaka till samma plats som fotograferingen skedde en kort period efter för en bildvisning, nu kan du välja hur många bilder du vill köpa.
Alla Klick-Kids! fotografier har blivit noga utvalda och hanterade av professionella bildbehandlare.
Vi bjuder alltid på en utskriven bild i formatet 10x15cm (vald utav oss) och vi erbjuder fler bilder i formatet 20x30cm från 399kr/st samt till förmånliga paketpriser. Du kan även köpa till digitala filer till utskrifterna. Klicka här för att läsa mer om våra priser.

Om Klick-Kids! Barnfotografer:

Vi på Klick-Kids! vill att alla ska kunna ta del av kvalitativa professionella studiobilder till ett rimligt pris.
Våra medarbetare är utbildade barnfotografer med lång erfarenhet som är specialiserade på att fånga era barns naturliga leenden snabbt, innan barnen tappar fokus men utan att tappa kvaliteten.
Vi fotograferar både enskilda porträtt/syskon/familjer/spädbarn. Klick-Kids! Barnfotografers styrka är att förstå vad just du vill ha och sedan leverera det.

Välkomna in till någon av våra duktiga barnfotografer!

skrattgaranti